2015. aug. 30.

Fejlécalapok/Elkészült fejlécek/Gifek/

Sziasztok Angyalkák!
Több, mint egy hónapja nem csináltam nagyjából semmit, illetve csak a rendeléseimet. Úgyhogy, gondoltam ma nekiülök és csinálok valami hasznosat. Mivel elég sokan hasznát vették a fejlécalapokat, ezért csináltam párat. Hoztam három fejlécalapot - négyet igazából, de az egyik csak át van színezve- gifeket, és bátorkodtam a rendeléseimet is bemutatni. Egyébként mindenben aktív vagyok, kivétel ez alól a design. Most pár hétig inaktív.

2015. aug. 27.

Cymone felbukkan

Sziasztok, angyalok!

 Új tag tartózkodik a fedélzeten, megérkeztem én is, hogy bővítsem a csapatot. Nem szeretnék sokat papolni magamról, legyen elég annyi, hogy ezentúl tőlem is lehet kritikát rendelni *üdvrivalgás*, illetve hozok majd nektek cikkeket és hasonlókat. A várólistámon maximum öt blog szerepelhet, illetve gondolkozok rajta, hogy vállalok majd bétázást, de nem bárkinek és csak egyeztetés után, értelemszerűen.
 Nemsokára egyébként kirakom azt a cikket is, amivel bejutottam ide. A lányoknak tetszett, remélem, számotokra is hasznos lesz valamennyire.
 Egyenlőre ennyi lettem volna, csók meg minden.

2015. aug. 22.

Blogajánlók + Interjú

Heyhó, angyalok!
Azt hiszem, tőlem még sosem láttatok blogajánlókat, de akkor most hoztam párat, amik a kedvenc blogjaim, és mindenképp olvassatok bele, biztosan nektek is megtetszik majd!;) Emellett betekintést nyerhettek az EWD blogba, Barry válaszaival!:)
+ A szerkesztőfelvétel még MINDIG tart, várjuk a lelkes jelentkezőket!

Blogajánlók




 "Mintha tegnap lett volna. Esküvő, beszéd, élet.
Most itt vagyok egy számomra idegen helyen,
ahol csupán természetfeletti emberek élnek.
Hogy félek - e? Nem, mert bízom bennük.
Hogy visszamennék - e? Nem, mert újat élek meg.
Hogy ember maradtam - e? Az is."

A történet nagyon eseménydús, az eleje még ugyan döcögős, de utána beindul, és nagyon izgalmas történet alakul belőle! Én már az első résztől megszerettem!
Ajánlom: Azoknak, akik szeretik az izgalmas, és kissé szerelmes történeteket!






 



  "Év, hónap, nap. Nyolc szám, és valaki meghal. Nyolc szám, és talán te leszel a következő. Nyolc szám, és soha nem is léteztél. Nyolc szám, és a sorsod örökre, visszavonhatatlanul megpecsételődött."
,,Ha kapnál egy borítékot, amiben a halálod dátuma van...kinyitnád?'' 



Cixy egyszerűen fantasztikus! De tényleg. Hihetetlen milyen történetet tudott kitalálni, én imádom! Már a facebookos csoportban is 90-100 ember be lájkolta a posztját a történettel kapcsolatban, és rengeteg komment is érkezett rá, hogy valóban érdemes létrehoznia a blogot. És meg is tette, még csak a 2. fejezetnél tart de már is 44 bloggerina feliratkozott.
A történet egy kalandos, de főleg izgalmas, amit megunni nem lehet. Sajnos most a blog szünetel, vagyis Cixy szeptembertől hozza csak a 3. részt, amit már nagyon várok!^^
Ajánlom: Azoknak, akik szeretik az izgalmakkal teli történeteket, esetleg egy kis thrillert.







" Egy tanyán sosem leányálom az élet.
Agatha Allen egy esküvőszervező 25 éves lány.
Zökkenőmentes munkáját a jóképű 32 éves Ivan zavarja meg.
Hol a probléma? A férfi vőlegény. "


Ezt a történetet is imádom! Bár Debora még az elején van, de én már most nagyon megimádtam a blogot! Ivan borzasztó helyes, és így még jobb a blogot olvasni!:D Humoros, izgalmas történetről van szó, fantasztikus!
Ajánlom: Azoknak akik szeretik a vígjátékot, az izgalmakat, és persze a romantikát.



  




"Brigitte és Charlotte, a frissen érettségizett két párizsi ikerlány, úgy dönt, hogy segítség nélkül vág neki a nagyvilágnak. De kihez is fordulhatnának? Az alkoholista anyjukhoz, akire sosem számíthattak, vagy az apjukhoz, aki gyerekkorukban sokszor szexuálisan zaklatta őket? Így nem meglepő, hogy a két lány csak egymásra számítva nőtt föl, ami befolyásolta a mostani életüket. Charlotte prostituáltként keres pénzt, Brigitte pedig szobalányként, aki sokszor mond igent néhány férfivendég ajánlatára, hogy plusz pénzt szerezhessen. Ám mi van akkor, ha az ember egyszerűen tényleg szerelmes lesz, még prostiként is? Charlotte most érzi úgy, hogy életében először végre szerelmes. De mi van akkor ha ez az érzés nem kölcsönös? Vagy ha a fiú csak kihasznált?"
 

Ezt a blogot is hihetetlenül szeretem, a lányok egy nagyon ötletes történetet hoztak össze, nekem eléggé elnyerte a tetszésemet. És még csak a 2. fejezetnél tartanak!
Tényleg megunhatatlan a történet, bárki szívesen bele olvashat, nem csöpög a szerelemtől, nincs tele kitalált hülyeségekkel, egyszerűen csak egy csodás történet. Szóval mindenkinek ajánlom!:)


 Interjúk

Barry C. - EWD


1. Miért fogtál bele a szerkesztésbe? Miért hoztad létre az oldalt?
Fordítva válaszolok, mert a második kérdésre rövid a válasz! Az EWD-t nem én hoztam létre, csupán tagja lettem az indítás után pár hónapra, így erre a kérdésre nem igazán tudok válaszolni.
A szerkesztésbe miért fogam bele? Hm. Sok design blogot néztem előtte és nagyon megtetszettek a szerkesztések. Egyszer csak beugrott, hogy " Hé, esetleg kipróbálhatnám, hogy milyen ".
Az első fejléceket - kínos vagy nem kínos - picmonkey-val készítettem, majd gimpel s később próbálkoztam PS-el. Néhányszor azon voltam, hogy "huh ez nem megy, senkinek nem tetszenek amiket szerkesztek", de nem adtam fel, hanem tovább szerkesztettem, néztem tutorialokat, ihletet merítettem másban és egyszer csak sikerült. Bekerültem EWD-re - miután bezártam az alig aktívkodó dizi blogom - és onnantól kezdve Naomi segítségével és más szerkesztőkével gyakoroltam, próbálgattam és most eljutottam odáig, hogy rendelnek tőlem, szeretnek engem, és a munkáimat is, és ez táplálja az energiát az iránt, hogy ne hagyjam abba:)


2. Mikor írtad az első bejegyzésed, milyen idős az oldal?
A blog Januárban lett egy éves:)
Huh, hát mikor is, most kutakodok egy kicsit mert nem igazán jegyeztem fel magamnak!
2014.04.11-e a varázslatos nap, amikor csatlakoztam az EWD-hez, és tettem ki az első bejegyzésemet!:D
Még mindig hihetetlen, hogy egy éve vagyok a blogon!:D


3. További szerkesztők bevonását tervezed?
Huh, én ilyenekbe nem nagyon szólok bele, mert Naomi a fő-fő, de ha az Ő nevébe is szólhatok - a vélemény valószínüleg ugyanaz -, nem tervezzük jelenleg más tagok felvételét:)


4. Naponta mennyi időt töltesz blogolással, szerkesztéssel?
Ez attól függ, mikor kerülök géphez. Ha este, akkor nagyvalószínüséggel nem csinálok semmi szerkesztést vagy írást, esetleg olvasok.
Ha egésznap itt ülök, akkor két órát szerkesztéssel és hármat írással:)


5. Milyen gyakran jelentetsz meg új posztot?
Ihlet függő. Ha van ötletem akkor naponta-kétnaponta posztolok, ha nincs akkor egy héten maximum kétszer:|


6. Kommenteket, milyen sűrűn kell moderálni, milyen gyakran vannak nem kívánatos hozásszólók?
Én ritkán figyelem a kommenteket. Mivel nem kapunk külön google fiókunkra értesítést ha jön, így nem tudunk róla.
Nem gyakran lépünk fel közösre, maximum hetente egyszer az emailjára.
Én a saját bejegyzéseim alatti megjegyzéseket olvasom el, és ha azt nézzük, akkor nem kell moderálnom.


7. Mennyi az oldal átlagos napi látogatottsága? Összes látogatók száma?
Napi látogatottság: jelenleg a mai 103 :)
Összes látogatók: 90.221


8. Van más blogod az EWD-n kívül?
Igen, aktívan van három történetes - az egyik még designra vár!:)


9. Új blogot indítanál mostanában?
Igen, mint feljebb említettem a legújabb történetemnek szeretnék oldalt nyitni - amit a BTH-ra írogatok:)


10. Szeretnél változást a blogon? (pl.: kinézet?)
Nem igazán, vagyis megvagyok elégedve a jelenlegivel, amit Naomi készített.
+ Annyit elárulok, hogy most épp dolgozunk a szeptemberin:D


+1 Üzennél valamit az olvasóknak?:)
Sose adjátok fel azt, amit elkezdtek. Ne bátortalanítson el Titeket a negatív megjegyzések, a kritikát. Sose másnak írj, hanem magadnak, mert
a legfontosabb az írásban, hogy: Magadnak megfelelj!:) x


További szép napot,
Angel

2015. aug. 17.

Hatalmas ölelés mindenkinek!

Drága Angyalkák!
Hatalmas köszönet és ölelés jár Nektek, ugyanis idén az ABD nyerte a Legkedveltebb design blog 2015 címet. Hihetetlen számunkra! Remélem valahogy meg tudjuk hálálni minden egyes szavazónak valahogy! Nagyon-nagyon szépen köszönjük, rettentően hálásak vagyunk! Külön köszönet Dorine Bo-nak a jelölésért!♥
Nem hittük volna, hogy mi nyerjük, hiszen olyan tehetséges blogokkal voltunk egy kategóriában, mint például a DTD vagy a CBD.  Esélytelennek tűnt, de tényleg!
És hogy mit is takar még ez a díj? Azt a megtiszteltetést, hogy jövőre mi rendezhetjük meg a Blogger Award 2016-ot!
Még egyszer hatalmas ölelés és köszönet minden egyes szavazatért! ♥♥♥

2015. aug. 16.

Big design post - Leona

Sziasztok angyalkák!
Egy design bejegyzéssel jöttem, mely közel sem a szokványos, ugyanis rengeteg dolog van benne.
Amennyiben letöltitek a fájlokat, kérlek szépen titeket, jelezzétek! :) Talán az ötvenezer oldalmegjelenítés ösztönzött rá.... nem tudom...
A képekre való kattintás után rögtön letöltődik a fájl, amennyiben textúrát vagy képcsomagot szeretnétek. Ha psd coloring-ot töltesz le, akkor egy külföldi oldal jelenik meg, melyben ikszeld ki a reklámokat, majd kattints a Pobierz Plik gombra.

Rendelték, ne vidd



(a képek nem színesek csak esztétikusságból színeztem át őket)

Speedart: 





Visszavonulás - Delilah

Drága angyalkák!
A mai napon egy végeleges döntést hoztam, visszavonulót fújok a fejléc szerkesztéssel kapcsolatban. Mostantól nem lehet tőlem rendelni fejlécet, csak kritika írással fogok foglalkozni, amit chatben lehet rendelni, az ezzel kapcsolatos információkat a bejegyzésem végén kifejtem. Fogok még film és- könyv ajánlókkal szolgálni, cikkekkel bombázni az oldalt, eltűnni nem fogok.
Kritika írással kapcsolatban
  • Csak az első tíz fejezetről vagyok hajlandó kritikát írni. Szeptembertől az így is kevés szabadidőm még minimálisabbra csökken, s nem szeretném, ha hónapokat kellene várni.
  • Saját szempontjaim szerint fogom a véleményeket írni, megpróbálom minél részletesebben kivesézni azt, és megindokolni a végeredményt.
  • Ha rendelsz, tüntesd fel, hogy csak történetéről, vagy csak a designról kérsz véleményt. Ha ezt nem teszed, akkor a kettővel egybekötve kapod.
  • Nem pontozom az adott szakaszokat, a végén írok egy összesítést ahol megpróbálom az író tudtára adni a lényegesebb dolgokat.
  • A véleményem szubjektív és nem bántó jellegű. Mindenki maga dönti el, hogy él-e a javaslataimmal vagy sem.
Kérek mindenkit, hogy a fenti pontok tudatában rendeljen!

Szövegdobozok + karakteres dobozok - Angel S.

Sziasztok!
Végre rávettem magam hogy készítsek/átalakítsak sok-sok kódot. Már kb. egy hónapja készítgetem őket de folyton elakadok, és a végén már semmi kedvem az egészhez!:D De most befejeztem, és itt is vagyok. Viszont kérek mindenkit hogy írjon ha elvisz valamit, mert elég sokat dolgoztam ezekkel a kódokkal, úgyhogy szeretném látni hogy ki mit visz el, és hova!
HA hasznosnak véltétek ezt a bejegyzést, akkor szavazzatok a blogra, esetleg rám, mert tudjátok, mindnekinek ingyen egy óriási szeretetteljes ölelés jár!:") (már 61-et kiosztottunk!)
 
Ha keretet látsz a képek körül, (zöld vékony) akkor az csak a sablon miatt van, nem kell figyelembe venni!

Szövegdobozok



Információk
Angel Blog Design
szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg



Információk
szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg


Információk
szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg
Információk
You're never gonna love me, so what's the use? What's the point in playing a game you're gonna lose? What's the point in saying, you love me like a friend? What's the point in saying, it's never gonna end? Lies, don't wanna know, don't wanna know, I can't let you go, can't let you go. I just want it to be perfect, to believe it's all been worth the fight. Lies, don't wanna know, don't wanna know.

You're never gonna love me, so what's the use? What's the point in playing a game you're gonna lose? What's the point in saying, you love me like a friend? What's the point in saying, it's never gonna end? Lies, don't wanna know, don't wanna know, I can't let you go, can't let you go. I just want it to be perfect, to believe it's all been worth the fight. Lies, don't wanna know, don't wanna know.



Karakteres dobozok

Zack
szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg
IDE IS ÍRHATSZ



age

group

pb
Lily Moll
szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg és szöveg szöveg szöveg



Zack Godol
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.



Zack
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.




jenna
online
currently typing...
d currently listening to: rudimental - more than anything
hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo! hai this is text. this is more text. and this is EVEN MORE text. woo!



szöveg szövegszövegszövegszövegszövegszöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg öveg szöveg szöveg szöveg

2015. aug. 15.

Design sorsolás

Sziasztok, koránkelők/későn fekvők! :)
Megrendezhetem  a design sorsolást Angel engedélyével, melyért kommentben jelentkezhettek blogotok linkjével (ha van), e-mail címetekkel és blogotok címével.
Ezt a desin-t azoknak ajánlom, akik szerelmes történetet írnak, vagy olyat, ami könnyed, laza, tavasszal játszódó. Elég érdekesen ötvöztem a színeket, ugyanis a babarózsaszín mellett megtalálható a világoskék, és a lágy lila is. Ezeknek ellenére mégis összhangban van a lekerekített formák hatására. Nagyon könnyed, és rendkívül lágy hangulatú, ezért első pillantásra kissé megdöbbenhettek, hogy nem az a szokványos design, de meg lehet vele barátkozni elég hamar :)
Na, lássuk is miről zagyváltam itt:

2015. aug. 14.

Szavazás - Blogger Award 2015

Drágák!
Nos, higgyétek el, mi is utálunk ilyen bejegyzést írni és nem is szokásunk. Most azonban megkérnénk Titeket, hogy ha úgy gondoljátok, hogy Angel és maga a blog is megérdemel egy szavazatot, akkor menjetek az EWD oldalára, és szánjatok ránk pár másodpercet azzal, hogy szavaztok. A blogot egyébként a legkedveltebb designblogra jelölték, Angel-t pedig a legkedveltebb designer címre!
Szóval ez tényleg csak egy apró kérés, és csak akkor szavazzatok, ha tényleg megérdemeljük!
Millió puszi, ABD team.

2015. aug. 10.

Vihető fejléccsomag

Sziasztok!
Hoztam néhány vihető fejlécet nektek! :)
Felirat cserélhető, kommentben lehet jelentkezni értük! :)
Az egyik rendelésre készült, ne vigyétek! :)



RENDELÉSRE KÉSZÜLT, NEM VIHETED

Felirat hozzáadása

2015. aug. 7.

Kódos bejegyzés

Sziasztok!
Mint a címből is láthatjátok, most egy kódos bejegyzéssel jöttem.
Összedobtam egy css menükódot és némi szövegdobozt.

Remélem elnyeri tetszéseteket! :)

Angel Blog Design
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Kódja:



Szorgos napok

Sziasztok drágák!
Nos, mostanában kissé eltűntem, de a héten (és  blogon is!!) annyi minden történt hogy huh.
Ugye megjelent új szerkesztőtársunk Leona, és Ammie is visszatért a fedélzetre. 
Viszont! Már nincsenek kiírva külön-külön az e-mailek mert a közösről lehet csak rendelni! Ezt a módszert sokkal egyszerűbbnek véltük, úgyhogy aki rendelni szeretne, akármit (kritika) az a közös e-mailen teheti meg. (angeldesign00@gmail.com)
Tegnap elment a wifi pár órára, addig is készítettem pár fejlécet. Ezekért a saját  e-mailemen lehet jelentkezni. a felirat cserélhető

TUS

SAAAN

E L V I H E T Ő

E L V I H E T Ő

TAÓ

E L V I H E T Ő

E L V I H E T Ő

24

WP

IR

LBM

SSÉAFÉ

E L V I H E T Ő

E L V I H E T Ő

E L V I H E T Ő

2015. aug. 6.

Kritika / Ammie / Maybe you'll love yourself like I love you

Drága Olvasók!
Csakhogy hasznossá tegyem magam, meghoztam a visszajövésem utáni első kritikát. Egész éjszaka "küzdöttem" vele, na meg ma reggel is. Változtattam egy kicsit a pontozáson, így most több mindent veszek figyelembe.
***
KINÉZET:
  • FEJLÉC:  Ó, Jesszusom, de imádom Naomi munkáit. Rendkívül kidolgozottak, igényesek, egyszóval tökéletesek. A fejlécnek imádom a színét, tetszik, hogy nem egyszínű, világos szürke, hanem a rózsaszín is felbukkan benne. A két szereplő elhelyezés jó, talán nekem Niall mintha oda lett volna passzírozva - nem tudom, hirtelen nézve ezt látom. Persze, ezek inkább amolyan "nem létező hibák", mert nem akarok az a fajta lenni, aki a tökéletesben is a hibát keresi. 10/10
  •  DESIGN:  A színekkel semmi gondom sincsen - az elrendezéssel annál inkább!  A blog elején túl sok a szöveg, hiszen az "Fülszöveg" és az "Információk" rögtön egymás alatt vannak. Ilyenkor csinálom azt, hogy berakom közéjük a menüt - amit éppenséggel nálad nem lehet, ezért  más megoldást kell találni erre. Nos, én valahogy így oldanám meg, hogy ne folyjon minden egybe. 10/7
Fülszöveg
Látogatók
Olvasóim
Információk
Történet
Postáláda
...a többi pedig úgy jó.

  • RENDEZETT KÉPEK:  A képek jók, tényleg remekül mutatnak, viszont az utolsó kép után következik egy hatalmas nagy üresség: pontosan miért is van az ott? Töröld ki az entereket, amiket véletlenül vagy sem, odaírtál. Persze, ezért nem fogok levonni pontot. 5/5
TARTALOM

  • TRAILER:  Oké, a trailerben van egypár dolog, ami nem igazán tetszett. Először is, nem fogott meg. Elmondjam miért? Mert már megint egy olyan történet, ahol a lánynak valami baja van ( mindegy, hogy miben szenved, akkor is beteg szegényke) aztán találkozik a bandával, összejönnek stb. Sablon sablon hátán. A trailerben legalábbis ez jött le nekem. Lehet, hogy a későbbiekben beleviszel egy-két csavart, de én, mint olvasó nem fognék hozzá, mert én olyan történeteket szeretek olvasni, amik egyediek. Ezt pedig sajnos eddig a pontig még így minősítem. Aztán a másik dolog, hogy csak képekkel van tele, amiknek sokszor közük nincs a szöveghez. Például a második képnek semmi köze nincs a szöveghez, ugyanis ha valaki szembenéz az élet megpróbáltatásaival, akkor annak mi köze van egy álomcsapdához? Lehetséges, hogy én vagyok ilyen ostoba és nem értem, de ezt muszáj volt megemlítenem. Aztán néhány képet kissé sok ideig mutattak, viszont volt, mikor a szöveg túl gyorsan váltott át, pedig még a végére sem értem. Viszont a zene tetszett, az nagyon szép volt. 5/2
  • FÜLSZÖVEG/TÖRTÉNETISMERTETŐ: Hívjuk, ahogy akarjuk, én általában történetismertetőnek hívom, de sokszor használják a fülszöveg kifejezést.  Az elolvasása után semleges érzésem volt: tetszett is, meg nem is. Nem tudom megfogalmazni teljesen, de muszáj lesz megpróbálnom. Tetszett, mert volt benne egy kis titokzatosság, de ugyanakkor megjelent megint a sablonosság. Jó, először is elmondanám, hogy van benne egy elírási hiba, ami persze nem gond, hisz mindannyiunkkal előfordul, csak máskor olvasd át kérlek. Ráadásul sokszor olyan helyre raksz vesszőket, ahova nem is kéne.
Eredeti szöveg:
Agatha Elizabeth Brightmore egy 21 éves brit lány, aki az élet megpróbáltatásaival, már gyermekkorában szembesült. Szertő szülei, és legjobb barátnője, azonban a nehéz időkben is mellette álltak, de Ő úgy érezte, hogy menekülnie kell arról a helyről, ahol annyi bánat, és fájdalom érte..
Később, nagy feladattal lepte meg ismét az élet, hiszen 4 idegen fiú, második anyukájává kell avanzsálnia, rövid idő alatt.. Vajon mi várhat Aggie-re? Barátság, szerelem, boldogság? Vagy az új élete kezdetén is hátat fordít neki a sors?

Javított szöveg:
Agatha Elizabeth Brightmore egy 21 éves brit lány, aki az élet megpróbáltatásaival már gyermekkorában szembesült. Szerető szülei és legjobb barátnője  a nehéz időkben is mellette álltak, de Ő úgy érezte, hogy menekülnie kell arról a helyről, ahol annyi bánat és fájdalom érte...
Később nagy feladattal lepte meg ismét az élet, hiszen 4 idegen fiú második anyukájává kell avanzsálnia rövid idő alatt... Vajon mi várhat Aggie-re? Barátság, szerelem, boldogság? Vagy az új élete kezdetén is hátat fordít neki a sors?
Figyelj arra, hogyha a mondat  végét késlelteted ( értsd: ...), akkor mindig írd ki a három pontot és ne csak kettőt. Tudom, apró hiba, néha kötekedésnek veszik, pedig  ez csak alapvető dolog. Aztán kiszedtem az "azonban" szócskát a fülszövegedből, mert szerintem az egyáltalán nem kell oda, persze javíts ki, ha tévedek. 5/2
  • TÖRTÉNET: Oké, most vagy ennyire én vagyok vak és béna, vagy egyszerűen  nincs "Fejezetek" oldal. Ami azért valljuk be, nagy hiba. Én speciel gyűlölöm, ha folyton keresgélnem kell, lejjebb tekerni, hogy végre olvasni tudjak, ráadásul pont egy ilyen tartalmas blogon.  Először is, hol a prológus/előszó? Borzasztóan hiányolom. Oké, az első fejezet szinte csak párbeszédből állt - na meg rengeteg helyesírási és elírási hibából. Megmutatok néhányat ezek közül.
 Eredeti szöveg:
"...e felnőttünk és ezt elkell, hogy fogadják."
Javított szöveg: 

"...e felnőttünk és ezt el kell, hogy fogadják."
Csak halkan megjegyezném, nem veszed észre, hogy még a blogger is aláhúzza, hogy helytelen? 
Eredeti szöveg:
"Most pedig itt ülök egy taxiban én Agatha Brigtmore..."
Javított szöveg: 
"Most pedig itt ülök egy taxiban, én, Agatha Brigtmore..."
Eredeti szöveg:
"...kéztördelve, idegesen, hogy tetszetni fogom-e, meg fogok-e felelni?"

Javított szöveg: 
"...kéz tördelve, idegesen, hogy tetszeni fogok-e, meg fogok-e felelni"

Én ide szívem szerint nem tennék kérdőjelet, de te tudod. 

Eredeti szöveg:
"- Hogy ment, kedvesek voltak? mert ha nem visszamegyek és szétrúgom a popójukat." 

Javított szöveg: 
"- Hogy ment? Kedvesek voltak? Mert ha nem, visszamegyek és szétrúgom a popójukat.

Nem először veszem észre, hogy sokszor nem írsz az írásjelek után nagy kezdőbetűt. Nem is értem, az én tanáraim folyamatosan ezt rágták a számba, még a mai napig visszahallom, erre tessék! 
Oké, a második és a harmadik fejezetben semmi érdemleges nem történik, tipikus barátnői csevegések sok édességgel, ami azért valljuk be, egyik blogról sem hiányozhat. Ezzel persze semmi gondom sincsen, viszont a sok hiba nagyon zavaró olvasás közben. Már az első fejezetben láttam, hogy így írod, de akkor elkönyveltem magamban, hogy biztos csak véletlen, elírási hiba. Hát, mivel  nem ez az első alkalom, hogy találkozom ezzel a hibával, így muszáj megemlítenem.

Eredeti szöveg:
"- Hát… nem is tudomm..."

Javított szöveg:
"- Hát… nem is tudom..."
 De megint elmondom, hogy a blogger aláhúzza piros, csíkozott vonallal a helytelen szavakat, sőt még azt is megemlítem, hogyha rákattintasz jobb egér gombbal erre a szóra, máris kiad pár helyes lehetőséget.
Na, a másik hibád, amivel ugyancsak sokszor találkozik az ember.

Eredeti szöveg:
"- Jó estét kívánok ! Köszöntem illedelmesen.. Megszeretném kérdezni, hogy az állásajánlat ami a kirakatban látható, szóval él- e még az az ajánlat?" 

Javított szöveg:
"- Jó estét kívánok ! - köszöntem illedelmesen - Meg szeretném kérdezni, hogy az állásajánlat, ami a kirakatban látható, él-e még?"

Jó, tehát pontokat írsz a kötőjelek helyett a párbeszédeknél, aminek semmi értelme sincs. Mikor könyvet olvasol, akkor se pontokkal választják el a szereplő mondatát az író mondatától, hanem kötőjelekkel. Aztán a mondat második fele nagyon értelmetlen volt, így átjavítottam. Egyrészt szóismétlés volt benne, hiszen egyszer az ajánlatot említetted már. Az nem számít, hogy volt előtte az állás szó, attól még ugyanúgy ott van az ajánlat és csak elcsúnyítja a mondatot.
Az ötödik fejezetben ugyanazok a hibák még mindig, ami eléggé nehezíti és zavarja az olvasást.

Eredeti szöveg:
"- Persze.. semmi baj"

Javított szöveg:
"- Persze, semmi baj."
Egy, nem raktad ki az írásjelet a végére, kettő nem kell késleltetni a "persze" után. Oda csak egy vessző kell, semmi más. 


Mikor az ötödik fejezetben kijelentette Paul, hogy Niall - Aggie-vel lesz egy szobában, én dobtam egy hátast. Kezdtem azt hinni, hogy talán megyünk kifele a sablon ködéből, erre most ezt olvasom. Oké, szerinted a való életben erre mégis mennyi az esély? Szerintem semennyi. Igen, tudom, hogy ez csak egy fanfiction, de akkor is! Legalább egy kicsit tükrözné a valóságot, mert erre semmi esély sincs. Az lenne, hogy Aggie egyedül alszik egy külön szobában, nem pedig egy számára még ismeretlennel, aki ráadásul fiú!
Már a hatodik fejezetnél járok, és még mindig nem olvastam egy nyamvadt környezetleírást. A hotelszobáról is csak azt tudtam meg, hogy van erkélye és a tengerre látni. Jó lett volna, ha például leírod, hogy milyen színűek a falak, hogy mennyire tágas és világos, vagy esetleg kissé sötét meg ilyeneket.
Aztán jön az a rész, hogy a csajszi elmegy fürdeni, de véletlenül kint felejti a hálóruháját, de törölközőben meg nem mer kimenni, mert...na itt azt írtad, hogy félreérthető lenne. Hogy mi van?! Miért lenne félreérthető? Ez mindenkivel megesik, miért ne mehetne ki a ruhájáért? Vagy talán jobb, ha kirohan pucéran? Erre Aggie megkéri Niall-t, hogy legyen olyan kedves és adja be neki a ruháját. Már ne is haragudj, de az jobb, hogy egy olyan pasi turkál a cuccai között, akit nem is ismer? Nem értem a logikát... 
A történeted néhol tetszett, mert voltak benne aranyos részek, de egyébként maga a cselekménye nem igazán. Olvastam már egymilliót, ami ugyanilyen, mint ez, csak más fogalmazásmóddal.  Tipikus, összejönnek, megismerkedik a főszereplő lány a többi fiú barátnőjével, jóba lesz velük stb. Szóval nem igazán tetszett. 10/ 4
  • HELYESÍRÁS: A helyesírásodat már kifejtettem az előbb, így most azokat a hibákat nem fogom felsorolni, így csak annyit mondok, hogy egészen a 89. fejezetig hemzsegnek. De szó szerint, tele van velük. Jobban jársz, ha az első fejezettől átolvasod és kijavítod őket. 5/1
  • EGYEDISÉG: A történetedre aligha lehetne azt mondani, hogy egyedi, de szerencsére van néhány rész, amikor kitérsz egy kicsit a sablonosságból, de attól még a többi fejezet belerondít ebbe a képbe. 5/2
ÖSSZESSÉGÉBEN:  A TÖRTÉNET TELE VAN HELYESÍRÁSI ÉS NYELVTANI HIBÁKKAL, ÍGY MIKOR A BLOGGER ALÁHÚZ EGY SZÓT, KICSIT GONDOLKODJ EL RAJTA, HOGY VAJON MIÉRT TESZI. A KINÉZETED GYÖNYÖRŰ, A TARTALOMMAL VANNAK NAGYOBB HIBÁK. OLVASS SOKAT, ALKOSS EGYEDIT ÉS MÁRIS SOKKAL NAGYOBB LESZ AZ ÉRDEKLŐDÉS A TÖRTÉNETED IRÁNT!
ÖSSZPONTSZÁM:   55/33
 
FIGYELEM! A KRITIKA SEGÍTSÉGKÉPPEN ÍRÓDOTT! NEM ÁLL MÓDOMBAN SENKIT SEM MEGBÁNTANI!