2015. júl. 2.

!!Szerkesztőfelvétel!!

Sziasztok!
Először is mindannyian köszönetet szeretnénk mondani a 200 feliratkozó miatt, hihetetlenek vagytok! Emlékszem amikor Ammie-vel még csak abban bíztunk hogy meg van az 50 most meg a 300 felé tartunk. Imádunk titeket

Viszont mi, Ammie-vel nem bírjuk már ketten, hisz Boo is ritkán hoz bejegyzéseket, ezért úgy gondoltuk, hogy (újabb) szerkesztőfelvételt indítunk! 
Na mármost az elején leszögezném, tehetséges, tapasztalt, kreatív és a - legfontosabb - elég fantáziával rendelkező embereket várunk szívesen! Tehát ne olyan jelentkezzen aki például tegnap kezdett fejlécet készíteni!

Amit kérünk:
  • Tudj foglalkoznia a bloggal! - szeretnénk ha lenne időd a blogra, rendelésekre!
  • Legyél önálló! - tudj egyedül, illetve csapatban is dolgozni!
  • Legyenek saját, kreatív ötleteid, egy cikk, esetleg fejléc elkészítéskor! 
  •  Legyél barátságos, hogy könnyen beilleszkedhess a csapatunkba!
  Amiket e-mailben várunk:

  • Bemutatkozás - avagy hány éves vagy, mióta csinálod a posztodat, mióta vagy a bloggerben, miért téged vegyünk be, és amit még fontosnak tartasz említeni!
  • A lent található feladatokhoz tartozó munkák beküldése!
 Posztok:
  • Cikkes, kritika író

 Nos, összegezve ez a poszt annyit jelent hogy nem szerkesztesz, csak írsz. De hogy mit is? Cikkek, kritikák, interjúk, ajánlók, novellák stb. 
Itt arra kérünk, hogy írj egy blogspottal kapcsolatos cikket, legyen ez akármi, de többnyire a blogokhoz kapcsolódjon! Kérünk, hogy NE legyen túl sablonos, tehát valami olyasmit találj ki, amiről nem minden második ember ír!
Kb. 2000 karakter hosszú legyen, hosszabb lehet. (ezt a worldbe tudod megnézni)
Viszont a munkád - lehet hogy - nem hiába lesz, mivel akit felveszünk erre a posztra annak a cikke is kikerül az oldalra!
  • Fejléckészítő, designer
 A poszt jelentése azt hiszem mindenkinek egyértelmű. Fejléc, és design készítés.

 Kérlek küldj el minimum 5 fejléc munkádat, és ha a design posztot is betöltöd, akkor lehetőleg abból is küldj el nekünk egyet! 
Ha a kódos designhoz IS értesz, akkor azt külön jelezd! - na nem olyanokra gondolunk akik letöltenek a deviantartról egy sablont, hanem maguk kódolják egytől-egyig!
A posztok össze-vissza keveredhetnek, tehát aki - például - tud fejlécet készíteni, ámde cikket is jól alkot, akkor azt is küldje el nekünk!
A közös e-mail címünkre várjuk a leveleket: angeldesign00@gmail.com  
Mindenkinek várjuka  jelentkezését!
ABD csapat 

3 megjegyzés: