2014. szept. 27.

Elkészült rendelések - Ammie

Sziasztok!
Kész lettem a rendelésekkel, szóval várom az újabb adagot. :)

 a blog törölve lett......
*link

A két középsőhöz design is készült.

2014. szept. 23.

Blogok - Zayn Malik fanfiction

Sziasztok!
Lili kérésére hoztam pár blogot, ami Zayn Malik fanfiction típusú.  Vannak amik most nyíltak, de olyanok is, melyek már befejezettek.
[Remélem az írok nem haragszanak meg ezért.] :)


Valahogy mindig az kell, aki eldobhat. Akivel bizonytalan lehet minden, az életem, a fájdalmam. Aki nem jön sokszor, s így megunni sem tudom. Aki nem ad sokat, s ezért mindig többre vágyom, szenvedek. Biztos, valahogy elutasít magától. És még azt is tudom takarni, hogy mennyire félek, mert a biztos is lehet majd egyszer bizonytalan, és ezt nem tudom kiszámítani. Bekövetkeztekor pedig még jobban fájna. Azt akarom, hogy egy bizonytalan váljon biztossá. Néha képtelenség megmagyarázni engem. Van, hogy nem tudok hinni, mint most, és létezik olyan pillanat, amikor elhiszem, változhatnak az érzései irántam, szeret, csak nem tudja még, eldobhat, és meg is fogja tenni. Ne hidd, hogy biztossá válik!

 
Éreztél már úgy, hogy van valaki, akit igazán szeretsz, de a szüleid ellenzik a kapcsolatotokat? Figyelmeztetnek, hogy ennek nem lesz jó vége, ő nem hozzád való?
S majd később szakítotok, amit a fiú nem díjaz, és a szüleidnek igaza lesz vele kapcsolatban? Mit tennél?

Roxana, aki fülig szerelmes volt barátjába, s majd mikor eljött az idő, hogy szüleinek bemutassa; nagy csalódás érte. A szülei ellenezték a kapcsolatukat, és figyelmeztették őt, hogy ez a fiú veszélyes; nem neki való. Ám Roxana makacs volt, nem szakított vele.
De egy kapcsolat sem tart örökké; Roxana pár hét múlva szakított Zayn-nel, aki ebbe nem törődött bele; zaklatni kezdte. A lány szüleinek nem mert szólni, és ő sem gondolta, hogy ez ennyire súlyos dolgokig vezethet...

Nyolc diák, akik egy életre megjegyezték 2013. szeptember 7-ét.
S mikor lehunyják a szemüket, még akkor sem tudják elfelejteni, hogy mi történt akkor. Akkor, amikor egyikük meghalt, mert bár mindannyian a halálát kívánták, mégse tudja senki, hogy melyikőjük volt olyan bátor, hogy megtegye, hogy megölje Jace Mcleant.

A balesetből csak egy üzenet maradt hátra, ami vagy Jace vagy a gyilkos tollából származik, és a rendőrségnek máris hét gyanúsítottal is számolnia kell, sőt egyikük sem mond igazat. Mindannyian hazudnak, és védik a másikat. De mi van akkor, ha valaki pont a gyilkosnak falaz? Megúszhatja a tettét bűntett nélkül, vagy a rendőrség rájön az igazságra a sok hazugság mellett? S mi van akkor, ha Jace visszatér az élők közé, viszont nem úgy, ahogy mindenki várná? A történet milyen fordulatot venne, ha Jace tudná, vagy legalábbis azt hinné, hogy tudja ki a gyilkosa? Bosszút állna? De vajon kin? Kit tart felelősnek haláláért? A legjobb barátját, a lányt, akit csak kihasznál? Vagy egy olyan személyt, aki elhunyt szerelmére emlékezteti? Esetleg valaki mást?

Egy valami biztos, Jace minden vágya, hogy holtan lássa Sophie-t, azért amit talán nem is Ő követett el, de hogy mi az igazság, arra senki se tudja a választ, mert a sok hazugságban elveszett az igazság… Vajon sikerül Jace-nek a mélybe taszítania Sophie-t? Vagy élete legnagyobb hibáját követi el azzal, hogy hagyja meghalni a lányt? Vagy az érzései a felszínre törnek, s megmenti őt, mielőtt késő lenne? S mi van, ha Sophie halála kell ahhoz, hogy újraéljen? Enged a csábításnak? Egy kérés azonban még hátra van: tényleg az igazi tettest kapta el?

 Mi történik, mikor két ember találkozik, akiknek hasonló természetük van? Hogyan sikerül majd leküzdeni az ellenszenvet, hogy észrevegyék a kettejük között lévő szikrákat? Milyen út vezet ahhoz, hogy elcsattanjon az első csók? Mennyire fájdalmas akadályokat bírnak ki a nyilvános kapcsolatig? Hogyan lehet megoldani a problémákat egy elátkozott szerelemnél? Ha azt hiszed, hogy képtelenek mindent átvészelni, akkor talán nem is tévedsz...

 Két makacs szív egymásra találhat? A szerelem romba dönti az összes többi érzelmet? A hazudozást lehet még tetőzni? Kiderül az igazság? Happy End lesz ebből a kusza románcból?

01. "Az élet barátok nélkül olyan, mint egy kert virágok nélkül!" - tartja a mondás. Ezt talán Zayn Malik tudja a legjobban. Csupán 14 éves, de több megpróbáltatáson ment keresztül, mint egy átlagos felnőtt. Vajon mihez fog kezdeni, amikor a tulajdon testvérei a hátuk közepére sem kívánják? Mihez fog kezdeni, amikor kiutálják az osztálytársai? Mit tesz majd a fiatal, ha az élet ellene fordul? Megbirkózik az utálókkal, és happy end lesz? Avagy belebetegszik a megaláztatásokba, és szívatásokba? Mi lesz a történet vége? Hova vezet az út? Sikerülni fog Zaynnek beilleszkedni, és megkedveltetni magát testvéreivel?! "Felejtsd el az összes okot amiért nem fog sikerülni, és higgy abban az egyben amiért fog!"
02.
Főhősünk hivatalosan is betöltötte a huszonegyedik életévét. Mostantól törvényesen fogyaszthat alkoholt, vehet dohányt, a föld bármely pontján mehet a saját feje után. Ez mind csodálatos, és fölülmúlhatatlan, azonban, főszereplőnket négy csodálatos tesóval lepte meg a sors, kik olyakor megkeserítik életét, máskor pedig vidámmá teszik. A fiúk most sem nyugszanak, a mi kis Zaynünknek elviselhetetlenné teszik az életét a folytonos apáskodásukkal a fiú felett. Kiszabadul valaha a legkisebb tesó bátyjai „börténéből”? Túljut valaha a rengeteg megaláztatáson, s igazi felnőtt válik belőle? Megadatik neki valaha az igazi boldogság? Szerintem, néha jobb a nehezebb utat választani, mint beleesni az első képzeletbeli gödörbe, és elbotlani a saját életed megpróbáltatásaiba. Na, és Zayn, te mit gondolsz?



 Akkor és ott, éjjel a parton, Elena Walker rádöbbent, hogy őrülten szerelmes a férfibe, akitől mérföldek választják el, de valójába két méter távolságra állnak egymástól, mégis, a lelkükben dúló erős érzelmeket, mintha valaki felnagyította volna és kettejük közé ékelte volna, ezzel eltaszítva őket egymástól. Tudta, hogy ezen és az elkövetkező estéken nem fog aludni, mert elvesztette az egyetlen embert, akit valaha is igazán szeretett, mélyen legbelül érezte, hogy a múltja darabokra szaggatja és a legfontosabb személyeket eldobja tőle egy ördögi kacaj kíséretében, suttogva, hogy neked ez jár! És a fekete hajú férfi csak elkeseredetten nézte, ahogy a gyönyörű nő maszatos arcát elfordítja és elindul egy másik irányba, fehér ruháját a szél néha felborzolta, vékony lábaival felcsapta a homokot maga mögött és ő nem tett semmit, csak csüggedten pillantott utána, kinyitotta a száját, hogy utána kiabáljon: Ne menj el, felejtsünk el mindent és maradj velem örökre! De nem tette. Torka összeszorult, hosszú percekig bámult Ellie irányába, de már nem látta. Elment.

,,A boldogság az ellenség. Gyengévé tesz. Kétséget ébreszt benned. Hirtelen van mit veszítened."

2014. szept. 20.

Kritikák - Angel S.

                                       Drága olvasóink! 
Hoztam  2 kritikát, és pár információt elmondanék pluszba. Ammie-vel nagyon igyekszünk elkészíteni a rendeléseket, de az iskola, és az edzések nagyon lassítják a munkát. Ezt remélem mindenki megérti! És a kritikákkal kapcsolatban újra (és utoljára) elmondom hogy NEM írok a történetről, én, ANGEL S. Ezt mindenki jegyezze meg, és így kérjetek kritikákat, tőlem, vagy Ammie B.-től. Ammie ír történetről, de nála csak három helyet lehet betölteni.
Amit akartam elmondtam, remélem mindenki megértette!



                                                     Blog: Kisiklottak
                                                      Író: Blonde


  • Fejléc
Arról inkább nem is beszélek...Mert nem is fejléc, hanem kép. Ha rendelnél egy igényes, és szép fejlécet, a blogod sokkal ,,hívogatóbb'' lenne. 

  • Háttér 
A háttér illik a fejléchez, de sokkal szebb lenne ha csak sima fekete, vagy nem mozaikos lenne, ez így csúnya!

  • Modulok
A modulok borzasztók. Az egész blog kinézete az. Először is, már a legelejére betetted hogy hányan látogatják a blogot, pedig az oda kattintókat pont nem az érdekli. Az elejére (biztos sok blogon láttad már) hogy a történet rövid tartalmát írják le, és egy kis képpel díszítik felül. Egyszerű, de nagyon jól mutat. És sehol sem találom a menüt. Aztán a cboxnak a színe nagyon rossz. A háttérhez túl sötét. Vagy átlátszóvá alakítsd, vagy vedd világosabbra ezt a sötét színt.

  • Bejegyzések
Szerintem nagyon sok blogon észrevetted már hogy a bejegyzés címét középre teszik. Ezt csak kóddal lehet megtenni, de nagyon igényes, és szép lesz a blog külseje, egy ilyen kis apróságtól. (A kódot rengeteg design blogon) A bejegyzések aljára tehetnél tetszik, illetve nem tetszik, vagy más elnevezésű szavakat, amiket kipipálhatnak az olvasóid. Ilyet szinte minden blogon megtalálhatsz, ha lejeb tekersz, nálunk is van ilyen.

  • Egyéb
Hiányolok egy trailert, vagy egy könyvborítót, az feldobná a blogot. 

  • Összességében
Azt hiszem mindent elmondtam, amit szerettem volna a blog kinézetéről. Ha igényes, és szép kinézetet szeretnél a blognak adni, akkor rendelj egy design átalakítást, vagy egy fejlécet. 
Remélem tudtam segíteni, további jó blogolást!:)

                                
                                    Blog: My Modell Life
                                     Író: Malik Hanna 

    My Modell Life

  • Fejléc 
A fejléc borzasztó. Egy szürke háttér amire png-ket dobtál, vagy egy gyors pizapos (szerkesztő) összecsapás az egész, meg egy felirat. Rendelj valakitől egy szép fejlécet, hogy a blog kinézete hívogató legyen, mert ez így egyáltalán nem az. Mert lehet hogy nagyon jól írsz, de ha valaki megnyitja a blogot, azonnal ki is törli a lapot, a kinézete miatt, vagy egyszerűen csak ír egy cserét a chatbe, és el is kattint, mert a kinézet miatt nem érdekli a történet sem. 

  • Háttér
Csúnya. Mindig is utáltam a mozaikos háttereket, és ezt szintén gyűlölöm. Tegyél be egy egyszínűt, vagy ne legyen mozaikos, mert ez borzalmas. 

  • Modulok
A moduljaid hiányosak és rosszak. Először is a cboxot nagyon hiányolom. Az minden blogon megtalálható. Ott az olvasók írják le véleményüket, illetve kérdéseiket. Felül a menü színe nem illik semmihez.Igazából ha ránézel a te modulsávodra,  vagy például ennek a blognak a modulsávjára (egész külsejére):       Fear
Azért egész nagy különbség van a két blog között...Az az óriási facebook kép pedig nagyon csúnya, választhattál volna kisebbet.

  • Bejegyzések
A bejegyzéseid kinézete szintén borzalmas. Nálad is elismétlem, amit Blonde-nél már megtettem, hogy van egy kód ami középre rakja a bejegyzés címét, ha azt a kódot megkeresed (rengeteg design blognál van), és beállítod, akkor a blogod  már sokkal jobban fog kinézni. A betűtípus. Utálom ezt a betűtípust, a színét, a méretét, mindent. A bejegyzésben lévőt betűk színét feketére tehetted volna, és nagyobbra egy kicsit. És te is tehettél volna alulra pipákat, (tetszik, nem tetszik, stb.) hogy lásd, az olvasóid hogy értékelik munkádat, mivel hogy chat az nincs...

  • Egyéb 
Tőled is szeretnék legalább egy könyvborítót, hogy feldobja a blog kinézetét valamennyire. És nagyon tetszik a fejléc tetején hogy be van színezve kékre, aztán fehér lesz. 
  • Összességében
Összességében azt tudom mondani hogy mindenképp rendelj egy design átalakítást, mert így a blogodnak egy olvasója sem lesz. Mert lehet hogy a történeted jó, de a csúnya kinézettel mindenkit ,,elhessegetsz".  
További sok sikert a bloghoz!:)
 És bejelentem hogy lezártuk a jelentkezést tegnap éjfélkor, és már csak kettő nap van hátra hogy beküldjétek a fejléceket. Kedd éjfélkor zárjuk le a beküldési határidőt! Már sokan küldtétek, de még jó páran vagytok hátra, hajrá!:)
 
Angel S.

2014. szept. 8.

Kritikák- Ammie B. & Angel S. + Blogajánló

Sziasztoook!
 A kritikáknál már csak a kinézetről írok! De az jó hosszú lesz. A történet írását azért fejeztem be, mert egy az hogy nincs elég időm 8 blognak elolvasni a történetét, és még le is írni a kritikát róla. Úgyhogy csak a kinézetről írok több szempontból. De mivel Elizabeth Setter csak a történetről kért, ezért az övét még megírom, és azután már csak a kinézetről írok - Angel S.


Író: Elizabeth Setter

Az alaptörténet tetszik! Szeretem az ilyesmi történeteket, de ahogy te leírod úgy még jobb. Tetszik a fogalmazásod, és ahogy írsz. Én erről csak azt tudom mondani hogy tetszik!

Sajnálom hogy csak ennyit tudtam írni:/ 

Behind the Mask
Blog: Behind the Mask
Író:  M. Mircsi

Kinézet
  • Fejléc
Ahogy megláttam a fejlécedet nem volt olyan "huuuu, ilyen nekem is kell" érzetem a fejlécről. Vagy hogy elbámuljak 10 percig a részleteken. Ez egy teljesen egyszerű fejléc, én csak azt mondhatom. A gif jól néz ki rajta, tetszik hogy feldobtad valamivel a fejlécet. A szöveg típusa, és színe nagyon jó. Szép, és egyszerű fejlécről van szó, nekem tetszik, pláne a gif miatt;)

  • Modulok
A dare to dream-em már láttalak, és a design átalakításodat is. A kódjaid szuperek, na ide mondom hogy "huuuu ilyen nekem is kell" (:D) , a modulokkal rendben van, nagyon tetszik a kinézet!

  • Háttér
A háttér passzol, az egész blog kinézete egyszerű, de nagyon szép és igényes külsőt mutat! 

Ammie B.

Kinézet: Hogy őszintén megmondjam, nekem nem tetszik a fejléc. Igaz, hogy nem is csúnya, de nekem nem jött be. Az a lány először eléggé meghökkentett. Megnyitom az oldalt,  betölt, és egyszer csak ott egy nagy arc előttem. A felirat nagyon tetszik. De szerintem a gif nem illik oda. Anélkül sokkal jobb lenne.
A háttér tökéletesen passzol a fejléchez. A moduljaid sorrendje jó. Nagyon tetszenek a szövegdobozok is. Tetszik, hogy a szereplők arcát nem lehet látni, így mindenki maga képzeli el. A fejezet oldal különösen tetszik. Szóval a design tökéletes.
Történet: A bevezető nagyon tetszett. Érdeklődve kezdtem bele, mert ilyen bloggal még nem találkoztam. Az első fejezet tetszett. Teljesen magam elé tudtam képzelni mindent, ami történt abban a részben. Bár szerintem kicsit lassan történnek az események és néhol kicsit vontatottnak éreztem( nem csak ennél a fejezetnél), de tetszett. Persze, minden történetnek el kell kezdődnie valahogy. Még nem értem a végére, de biztos, hogy folytatni fogom. 

További jó blogolást kívánunk! :)


***


„Te vagy a Halál valódi ura, mert csak az uralkodik a Halál fölött, aki nem akar megszökni a Halál elől. Elfogadja, hogy meg kell halnia, és tudja, hogy a Halál fenyegetése messze nem a legszörnyűbb dolog itt, az élők világában.” - Dumbledore


Részlet:
Fél óra bandukolás után, végre megérkeztek a házhoz. Harry nem így emlékezett rá, teljesen olyan mintha megcsúnyult volna, bár tudta, hogy csak a képzelete játszik vele. A ház pontosan ugyanúgy  nézett ki, mint mikor először jártak itt. Az ablakokon rácsok voltak, de még így is látszott rajtuk, hogy be vannak törve. A festék a házon, már itt-ott lekopott, vagy belepte a kosz. Az egykor fehér színben pompázó ház, helyett egy szürke, kopott lett.
Harry felment a lépcsőn, majd lenyomta a kilincset. Az ajtó nyikorogva nyílt ki. A fiú hátranézett. Hermione és Ron ott álltak közvetlenül mögötte.
- Szóval, akkor Mr.Freese portréja mögött ugye? - tette föl a kérdést a vörös hajú.
- Úgy van - bólintott Hermione komoly tekintettel.
Harry-ék fölmentek a lépcsőn és ugyanott találták magukat, ahol három - négy napja álltak. Hermione indult el elsőként. Mivel nem volt elég fényük, ezért mindannyian a pálcájukat használták. A lány minden egyes kép mellett megállt, és mindig csak a ,,nem" szócskát ejtette ki a száján. A fiúk csöndben követték. Egy szót sem szóltak; Hermionéra bízták a feladatot. A lány megállt egy kép mellett és az igen szó hagyta el a száját. Mindannyian elmosolyodtak, majd leemelték a képet a helyéről. Hermione-nak igaza volt. Ám a kehely helyett más várta őket...
 
Személyes vélemény:
Kezdjük azzal, hogy én eleve imádom a Harry Potter fanfictionokat. Ez a történet pedig teljesen elvarázsolt. Ashley nagyon jól leír mindent. Rengeteg izgalommal és rejtéllyel találkozhatunk a történet során. Ashley úgy ír meg majdnem minden fejezetet, hogy rengeteg kérdésre nem ad választ, majd két-három fejezettel később tudjuk meg azt a fontos dolgot. Mindig rak minden fejezetbe valami furcsaságot, amiért az olvasó nagyon várja a következő részt! Mindenkinek bátran ajánlom!

2014. szept. 6.

Fejlécverseny

Kedves olvasóink!
 Úgy döntöttünk Ammie B.-vel hogy fejlécversenyt indítunk. Hogy miért? Szeretnénk látni hogy hogyan készítgettek fejlécet, de leginkább hogy milyet! Ha szeretnél  jelentkezz versenyünkre. Kommentbe írd meg ezeket:
- Blogger neved
- Blogod linkje (amire kiteszed a képet)
- E-mail címed!
- Választott témád
Feltételeink a jelentkezésre:
- Tedd ki a blogodra az oldalt látható jelentkezési képet

Feliratkoznod nem muszáj, de nem értesítünk senkit sem, hogy nyert-e.


Ezek közül választhatsz témát!


shades-of-invisible.tumblr.com
1. téma: Ennek a képnek szerepelnie kell a fejlécen.  Rád van bízva, hogy hogyan.








2.  Szabadon választott.

3. Ősz. Ebben  a témában őszies hangulatú fejléceket várunk.

Jelentkezési határidő: 09.20. Szombat

Nyeremények:

1. helyezett: Oklevél+ Interjú+Blogajánló ( ha kéri) + 4 hétig hirdetve lesz a blogja
2. helyezett: Oklevél+ Blogajánló+ 3 hétig hirdetve lesz a blogja
3. helyezett: Oklevél+ Blogajánló+ 2 hétig kint lesz a blogja

Egy jelentkező több kategóriába is jelentkezhet!


Beküldési határidő: 09.23. Kedd

Az elkészült fejléceket Angel S. e-mail címére várjuk: szintiaecsert@gmail.com

Minden bloggerinát szeretettel várunk a versenyre!:)

Képes témában jelentkezők:
- Dorine Grande
- Leila W.
- Jelly ßelly 
- Debi D.


Szabadon választott témában jelentkezők:
- Elena O' Connor
- Halenka
- Amber
- Ashley Born
- Reni
- Daniella Mirachelle
- Abbie Smith
- Naomi S.
- Lotti Bori
- Holly Sawyer (2 blog) 
- Cherył S.
- Csilla



Ősz  témában jelentkezők:
- Laure P'Lauren

- A. J. Charriére
- Sashiaa
- Leila W.
- Rebeka Winkler 
- Kristen Morth
- Bella Rose

ABD team

Elkészült fejlécek + Gifek - Angel S.

Sziasztok!
Elkészültem a rendelésekkel (már régebben) de csak most jutott sor arra hogy kitegyem őket!

Diabolic Beauty
Design ***


***


Plusz kaptok még néhány gifet:)


hope | via Tumblr 
The Vampire Diaries | via Tumblr 
(4) dance gif | Tumblr 
Divane — Blue Mosque timelapse, Istanbul 
Pin by Hannah Haley on Funny Videos! | Pinterest 
Untitled 
Untitled 
Hii 
ariana grande 
Burnt wishes
 
Eyeliner
I love panda ! ♥
Kedvencem:3
 Már készül  a fejlécverseny, ma már kint is lesz!;)


  Angel S.

2014. szept. 3.

Kritika + Inspiráló képek - Ammie B

***
Kinézet: Kezdjük a fejléccel. Nem tetszik, sajnálom. Az alap egy sima kép, amire csak rápakoltad a két szereplőt. Nekik az elrendezésük sem jó. A felirat csúnya. Én úgy tudom, hogy a troublemaker az egybe van. A blog címét is így írtad, de a fejlécen külön szedted. Értem én, hogy szerinted ez így jobban mutat, de szerintem meg nem. Még az alapra visszatérve, a Parlamentben fog játszódni? Mert oké, hogy ez (gondolom) Magyarországot akarná jelképezni, de ugye én ezt csak a prológusban tudtam meg. Azt hittem, hogy a csaj valami fontos embernek a lánya meg blablabla.
A háttér passzol a fejléchez, mármint ami a színét illeti. Szerintem ez a sok szívecske kicsit gyerekessé teszi a blogot, de ha neked tetszik, akkor maradhat.
A modulok sorrendje oké, talán a feliratkozókat és az archívumot megcserélhetnéd. Viszont elég sok fontos dolog hiányzik! Például, hol vannak az oldalak? Hogy megtudjam nézni a szereplőket, vagy hogy kirakhasd a díjakat amiket kaptál? Gondoltam, ha nincsen szereplős oldal, akkor viszont a történetben leírásokat olvashatok a karakterekről.  Hiányolom még a fejezetek oldalt is. Mindenkinek kényelmesebb úgy. Hiányolom a chatet is. Mindenki ott kérhet cserét, tájékoztathat róla ha kész a kritikád. Sokkal egyszerűbb mint megjegyzésben megtenni mindezt. Az óra az teljesen felesleges.
Történet:  Először minden ember elolvassa, hogy körülbelül miről fog szólni a történet. Nálad ilyet nem találtam, úgyhogy rögtön a prológussal kezdtem. Nagyon sokan elkövetik azt a hibát mint te. Eddig háromfajta ilyesféle típusú prológussal találkoztam. Az egyik, ahol a főszereplő bemutatkozik. ,,Helló! Xy vagyok, itt élek, zs a kutyám neve, meg stb, stb." Te  inkább elmesélted az egész történetet a prológusban. Azt javaslom, hogy nyugodtan írj egy újat. A prológusban leírt mondatokat pedig próbált meg szépen megfogalmazni és kitenni az oldalra, hogy az arra járók elolvassák és kedvet kapjanak a blogod olvasásához.
Mivel nem egy sablonsztorinak bizonyult, ezért érdeklődve kezdtem neki. Elég sok hibát találtam benne. Először is, kevered a két időt. Jelennel kezded, majd van egy pár sor, ahol múlt időben írsz. Ez nagyon sokakkal megesik. Hogy ezt a hibát kiküszöböld olvasd át, mielőtt közzétennéd!
A másik hiba, hogy vannak mondatok, amiket elsőre nem értettem.
,,- Ez jó kérdés... Majd csak előkerül. Ross pénz nem vész el! – Felel Zoé." Most Ross-t akartál írni vagy rosszt? Mert nem mindegy.
,,- Minek? Majd a hiányzok, nekik hívnak... – Felel Mia." Ebbe a mondatban két hiba is van. Az egyik az elgépelési hiba, a másik pedig a vessző hiba.
Helyesen így lenne:
-,, Minek? Majd ha hiányzok nekik, hívnak... – Felel Mia. " Szerintem sokkal másképp hangzik. A vesszőnél egyáltalán nem mindegy, hogy hova írod.
 A másik, hogy a vége felé eléggé látszódott, hogy ez bizony sablon sztori lesz. 
Ennél a mondatnál eléggé nagyokat néztem:
,,- Ujujuj, csak nem lesz köztetek valami? – Kérdezi nevetve Rocky.
Erre Mia elneveti magát Ross pedig értetlenül néz rá."
 
Az a bizonyos Rocky, honnan a csudából szedte, hogy lenne köztük valami? Mert kezet fogtak? Vagy mert egymás szemébe néztek? Már bocs, de kézfogás közben úgy illik, hogy egymás szemébe néznek a felek. Vagy ha ezt poénnak is szánta, akkor Mia viselkedése volt a normális, nem pedig Ross-é. Szerintem ő is nevetett volna. Vagy ha már megtetszett neki a lány, akkor kínosan, de nevetve reagált volna.
A második fejezet elején már fogtam a fejem. Értem én, hogy Miát úgy szeretnéd beállítani, hogy nagyon laza meg minden, de akkor is. Hogy beszélhet így az anyjával?  Lehet, hogy az elhanyagolja, de könyörgöm. Én már rég pofán vágtam volna ezért. Apropó. Leírások. Nulla, ismétlem nulla van benne. Nem tudom, hogy hogy néz ki a lány, se a barátai. Javaslom, hogy olvass nagyon sokat. Blogokat/ Könyveket egyaránt.
 
Összességben:  Egy design-átalakításra szorulsz, új prológusra és rengeteg olvasásra. 
 
Remélem nem sértettelek meg a kritikával, de ne feledd! Te kérted és én csak segítségképpen mondtam azokat!
Inspiráló képek