2014. aug. 31.

Kritika - Ammie B.

 Blog:***


Kinézet: Meg kell mondanom, hogy az egész design-t imádom. Nem tudom, hogy Te készítetted-e vagy sem, de nekem nagyon tetszik. Egy kifogásom lenne, hogy ott bal oldalon az kékes csík nagyon zavar.  Szerintem azt szebben is meglehetett volna oldani.

Rendezett képek: Nem rossz. Bár szerintem nem kellett volna ennyire lekicsinyíteni a képeket. Jó persze, ha rákattintasz akkor teljes méretben láthatod őket, de szerintem mindenkinek kényelmesebb megoldás, ha rögtön megnézheti a karaktert, nem pedig ide - oda kattint amíg láthatja az arcát.

Trailer: -

Történet: A történetleírás után érdeklődve fogtam neki. Ilyen bloggal még nem találkoztam, tehát ez plusz pont. Őszintén szólva, nekem nagyon tetszett, szóval nem is kérdés, hogy a későbbiekben folytatom az olvasást. Viszont egy prológust hiányolok.

2014. aug. 30.

Néhány fejléc..

Sziasztok!
Készítettem két fejlécet, nem tudom melyik lett jobb, úgyhogy örülnék ha ebben segítenétek! Komiban, vagy a chatben várom a választ!:) 
A fejlécrendelés még mindig     AKTÍV   szóval várjuk a rendeléseket!:)






Angel S.

2014. aug. 29.

Sziasztok!
 Szegény Ildi már elég rég óta várja a kritikáját, de elmondhatom hogy sikerült megírnom!:) És még hoztam néhány 

Diabolic Beauty
Diabolic Beauty
Kinézet

  • Fejléc    
 A fejléc egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Nem tudom hogy te készítetted e, mivel ez nincs leírva. Először amit észrevettem és borzalmas, az a betűk. A betűk színe, és típusa. Az nagyon elcsúnyítja a fejlécet. Aztán a fejléc háttere...csak egy sima kép, ami a szöveg színével nagyon elüt. Végül a láb nélküli angyalka, amit 2 másodperc alatt észre lehetett venni. A lánynak pedig kilóg a könyöke, ami szintén csúnya a fejlécen. 
  • Modulok
 A modulsávon is lenne mit elrendezni... Már rögtön az elején az a a történet röviden rész, az valahogy nekem hiányos. Én még tettem volna oda egy fehér kis képet, vagy valamit. A modulok sorrendjét én biztosan nem így raktam volna, csak egy tanács a sorrendről:
- Történet ✓
- Feliratkozók ✓
- Elérhetőség
- Chat
- Blogarchívum
- Alicia és Nathaniel
- Számláló
- Cserék
- Verseny jelentkezés
  •  Háttér
A háttér illik a fejléchez és a modulokhoz is, többet nem tudok mondani. 
  • Összességében
10/4 
A fejléccel sok probléma volt, a modulok sorrendjét ahogy leírtam én úgy tenném fel. Ha a blognak szebb kinézetet adnál, akkor több feliratkozód/olvasód is lehet!
  
Tartalom
  •  Prológus
Prológus nincs a blogodon, csak 1. rész, de akkor vegyük ezt a prológusnak... Tetszik! Tényleg nagyon megtetszett az 1. rész! AÍ modulsávba írt kis szösszenet alapján is érdekelni tetszett a történet, de hogy jobban olvashattam belőle, így méginkább! Nagyon tetszik hogy jelen időbe írod a történetet mert a legtöbb bloggerina múlt időben ír. A történet különös, de elnyerte a tetszésemet!
Inspiráló, gyönyörű képek:
(1) Tumblr  
 
(1) Facebook

Champagne Supernova — maya47000: Patio by Juan Luis Seco | via Tumblr


Bordada de flor | via Tumblr
 Untitled | via Tumblr
 ☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮
 Untitled
 Tumblr
 http://itskingofdisasterbitch.tumblr.com/
 shades-of-invisible.tumblr.com
 (21) Tumblr
 pinkheartsandsparkledreams.tumblr.com
 Angel S.

Textúrák+ Gifek + Női karakterek

 Kedves Olvasók!
Tudom, hogy kicsikét elhanyagoltuk a blogot, de megvolt rá az okunk. DE most itt vagyunk és ott folytatjuk ahol abbahagytuk. Most hoztam pár textúrát, gifet s néhány lány karaktert. Szeretném még ajánlani egy kedves blogger barátnőm blogját. :)  












Gifek






















Női Karakterek
Ashley Rickards

Alexandra Stan

Brittany Robertson
Greer Grammer
Anna Margaret

Haley King
Nichola Burley